Behandelingen

Natuurlijk kunt u in onze salon voor alle kappersbehandelingen terecht: van het (opnieuw) in model knippen van uw haar tot het aanmeten van een volledig nieuwe coupe. Met onze kennis en ervaring adviseren wij graag over het kapsel en/of haarkleur dat het beste bij u past. Hiervoor volgen wij de laatste knip- en kleurtrends op de voet.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de volgende behandelingen:

Balayage

De haartrend van het moment! De balayage techniek komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Denk aan ‘sunkissed’ haar met subtiele highlights, maar zonder gebruik van folie! We zetten de highlights op een natuurlijke manier in je haar. Dit oogt heel naturel en je haar ziet er bovendien direct een stuk gezonder uit. Balayage geeft het haar meer glans, diepte en een natuurlijke look. Een ander voordeel is dat met deze balayage techniek de uitgroei veel minder opvalt, waardoor de kleur zeer lang houdbaar is. Brunettes, blondines, roodharigen en zelfs als je al heel blond haar hebt, we kunnen deze techniek bij iedereen toepassen. En natuurlijk zowel bij kort als lang haar. We informeren je graag!

Highlights

Ook voor het aanbrengen van highlights bent u bij Kapsalon Vanja aan het goede adres! Highlights en eventueel ook lowlights worden aangebracht vanaf de hoofdhuid tot in de punten. Door de techniek ontstaat er een mooie combinatie van 1 of meerdere haartinten tussen je eigen haarkleur, waardoor een heel naturel look krijgt.

Olaplex

Olaplex is een revolutionaire behandeling voor stralend gekleurd haar. Dankzij Olaplex beschadigt het haar niet tijdens het kleuren of oplichten van het haar. Ook haar dat reeds beschadigd is, kan dankzij Olaplex weer worden herstel. Kleurspecialisten zijn razend enthousiast over deze nieuwe methode die in meer dan 60,000 salons in Amerika wordt toegepast. Lees meer over Olaplex.